top of page
Zoeken

10 opties voor jullie rsvp formulier

Jullie hebben gekozen voor een trouwwebsite met een online RSVP formulier. Het doel van dit formulier is dat jullie bruiloftsgasten kunnen aangeven of ze aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft. Jullie ontvangen de aanmeldingen direct in jouw mailbox, super handig!


Bij Bruiloft van... kan je dit formulier kosteloos uitbreiden. Jullie kunnen jullie bruiloftsgasten alles vragen met dit formulier. Maar wat kun je jullie bruiloftsgasten nou nog meer vragen, behalve hun aanwezigheid? Wij hebben hieronder enkele ideeën voor jullie op papier gezet.

Allergieën/ dieetwensen

Het is prettig als jullie (en vooral jullie trouwlocatie) vooraf weten of er allergieën of dieetwensen zijn bij jullie gasten. Zo kunnen jullie daar eventueel rekening mee houden bij de bruidstaart, maar ook bij het diner en eventuele snacks.


Hotelkamer

Indien jullie trouwlocatie ook hotelkamers heeft, dan kun je jullie bruiloftsgasten aanbieden om via jullie een hotelkamer te reserveren. Dat weten jullie zeker dat ze gegarandeerd zijn van een hotelkamer en mogelijk krijgen jullie wel korting bij een minimale afname van zoveel hotelkamers. Tip: dienen jullie gasten de kamer zelf te betalen? Vermeld dan de prijs van de hotelkamer op jullie online RSVP formulier.


Speech/ stukjes

Jullie kunnen ervoor kiezen om de ingevulde formulieren direct in jullie eigen mailbox te ontvangen. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit over te laten aan jullie ceremoniemeester(s). Als dat het geval is, is het handig als jullie bruiloftsgasten op het RSVP formulier alvast aangeven of ze willen speechen of een stukje willen opvoeren.


Favoriete dansnummer

Jullie kunnen alle gasten bij het RSVP formulier vragen om hun favoriete dansnummer. Wel zo handig dat je dit mee kan nemen in jullie playlist tijdens de feestavond!


Vervoer

Het kan zijn dat veel van jullie hotelgasten met het openbaar vervoer komen. Jullie kunnen dan eventueel vervoer regelen van het station naar jullie trouwlocatie. Op het RSVP formulier kun je jullie gasten vragen of ze gebruik willen maken van bijvoorbeeld jullie gehuurde busje. Tip: geef in het formulier wel even aan hoe laat het busje vertrekt.


De hele dag

Er zullen ongetwijfeld gasten op jullie bruiloft komen die niet de hele dag aanwezig kunnen zijn. Mogelijk hebben zij die dag al andere verplichtingen en zullen ze later aansluiten of eerder moeten vertrekken. Voor jullie tafelschikking is het fijn om vooraf te weten hoeveel gasten er precies aansluiten bij het diner.


Foto

Sommige bruidsparen maken gepersonaliseerde bedankjes voor hun bruiloftsgasten. Dit doen zij met een foto van de bruiloftsgasten. Willen jullie dit ook doen en willen jullie vooraf een foto van jullie gasten ontvangen? Laat hen dan een foto uploaden bij het online RSVP formulier.


Favoriete keuken

Het kan zijn dat jullie zelf geen inspiratie hebben voor het diner. Gaan jullie voor Italiaans, Amerikaans, Frans of juist Nederlands? Super vervelend, maar dit is op te lossen! Vraag jullie gasten in het online RSVP formulier wat hun favoriete keuken is. De meeste stemmen gelden! Of jullie kunnen op basis van alle antwoorden een internationaal buffet kiezen.


Nanny service

Worden de kids van jullie gasten ook uitgenodigd op jullie bruiloft en hebben jullie hiervoor een nanny ingeschakeld? Vraag jullie gasten dan om in het RSVP formulier aan te geven of zij gebruik willen maken van de nanny service. Kunnen jullie mooi alle namen vooraf doorgeven aan de nanny.


De rest!

Zoals je hierboven kunt lezen kun je alles aan jullie bruiloftsgasten vragen via het online RSVP formulier. Je kunt bij ons alles aangeven, dus vul bij het aanvraagformulier in wat je aan jullie gasten wilt vragen via het formulier!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page